33 13 20 20
Skriv en mail
  • Vi står klar med eksperter til lige præcis din sag

    Revision, SKAT, selskabsstiftelse m.m. - Vi har god erfaring og opnår succesfulde resultater
  • Selvstændig virksomhed siden 1996

    Hvad er historien bag et professionelt revisionsvirksomhed?
  • Vi har styr på dit papirarbejde

    Vi hjælper dig med at komme ind på den digitale postkasse, og giver dig indberettelse om moms og skattepligtigt indkomst.
Kompetente medarbejdere
Veludført revision
Kunden i fokus
Progressiv fremgangsmåde
Organiseret papirarbejde
Kompetente medarbejdere

Historien om Revisionsfirmaet Niels Ole Ellegaard

Revisionsfirmaet Niels Ole Ellegaard blev startet af manden af samme navn, nemlig Niels Ole Ellegaard, tilbage i 1996. Dengang såvel som i dag var omdrejningspunktet små og mellemstore virksomheder med behov for økonomisk sparring.

Historien om revisionsfirmaet startede på Rådhuspladsen, men siden 1996 er der sket meget – der er blandt andet kommet flere kunder og flere revisorer til – og det har medført en flytning og dermed en ny adresse.

I dag holder virksomheden til på Vesterbrogade 24, og mens navnet stadig er det samme, drives virksomheden i dag af Hakan, Halil og Harun Keser, der driver forretningen videre i samme ånd som tidligere. Niels Ole Ellegaard selv har trukket sig tilbage og nyder sin pensionstilværelse i ro og mag.

Et godt team med stærke kompetencer

Holdet hos Niels Ole Ellegaard er sammensat er forskellige personer med hver sine styrker, og det betyder, at vi kan løse stort set alle opgaver inden for regnskab og revision. At vi samtidig har fået titlen ”Godkendt revisor” betyder, at vi har tilladelse til at underskrive årsregnskaber og udarbejde revisorerklæringer til vores kunder.

Rollerne på kontoret fordeler sig således:

Hakan Keser, registreret revisor, varetager de store og overordnede problemstillinger, og hans hovedopgaver omhandler primært selskabsloven, kvalitetsstyring, revision samt skat og moms.

Halil Keser, revisor HD, har fokus på moms- og årsregnskab, og derudover bruger han sin tid på at rådgive vores kunder i regler og muligheder i forbindelse med virksomhedsoverdragelse.

Harun Keser, revisor HA, håndterer vores bogholderi- og lønservice og står samtidig for rådgivningen inden for selskabsstiftelse, bevillinger samt moms- og skatteindberetning.

Altid til tiden

Alle indberetninger til det offentlige foregår i dag digitalt, og hos Revisionsfirmaet Niels Ole Ellegaard sørger vi for at være på forkant med udviklingen, så vi kan navigere i den digitale omstilling uden, at det påvirker dit regnskab. Digitaliseringen betyder desuden, at vi kan løse vores opgaver effektivt og hurtigt, og det kan du mærke på prisen, der er fair og konkurrencedygtig.

Lægger du virksomhedens økonomi i vores hænder, garanterer vi en professionel og kompetent håndtering, ligesom du vil opleve, at vi altid overholder deadlines og står til rådighed for dine spørgsmål, når de melder sig.

​Hvis du har spørgsmål eller mangler hjælp, så udfyld kontaktformen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

KONTAKT INFORMATION

​​Revisionsfirmaet Niels Ole Ellegaard

Vesterbrogade 24, 2. tv.
1620 København V.

​CVR: 15199989​​
​Tlf.: ​33 13 20 20​​
Fax: 33 13 33 99
envelope-ocogeyecommentphonelightbulb-oshare-altline-chart